Electroalfa

4 regiuni administrative la Electroalfa

Compania Electroalfa isi informeaza colaboratorii despre Proiectul de Regionalizare, care este in plina desfasurare. Propunem sa obtinem rezultate remarcabile care sa ne permita sa evoluam, pastrand trendul ascendent si de aceea am lansat o actiune ampla, care implica coordonare eficienta, multiple resurse  si contact direct cu colaboratorii.

Credem in succes. Ne bazam pe comunicare. Promovam excelenta in activitatile pe care le desfasuram. Bazandu-ne pe aceste convingeri ne-am organizat in echipe, pe zone geografice. Pentru a fi prompti in relatii, aducem Electroalfa mai aproape de colaboratori, prin infiintarea a 4 regiuni administrative, fiecare deservind clientii din judetele asociate, astfel:

Regiunea Moldova – Sediu Regiune: Iasi, pentru judetele: Botosani, Suveava, Iasi, Neamt, Bacau, Vaslui, Vrancea, Galati, Braila si Tulcea.

Regiunea Muntenia – Sediu Regiune: Bucuresti, pentru judetele: Buzau, Prahova, Dambovita, Arges, Ialomita,  Calarasi, Constanta, Giurgiu, Teleorman, Olt, Dolj si Bucuresti.

Regiunea Transilvania Sud – Sediu Regiune: Brasov, pentru judetele: Sibiu, Brasov, Covasna, Harghita, Valcea, Hunedoara, Gorj, Arad, Timisoara, Caras Severin, Mehedinti.

Regiunea Transilvania Nord – Sediu Regiune: Cluj Napoca, pentru judetele: Alba, Mures, Cluj, Mures, Bistrita Nasaud, Salaj, Bihor, Satu Mare, Maramures.

4 regiuni administrative, 10 reprezentante de vanzari, 5 filiale de productie si peste tot acelasi spirit Electroalfa: standarde de etica profesionala si de afaceri, responsabilitate, parteneriat si prietenie.

Regiunile administrative sunt preocupate de indeplinirea in bune conditii a relatiilor de colaborare, delegate sa raspunda operativ tuturor solicitarilor transmise de catre parteneri, solutionandu-le.

“Pe aceasta cale solicitam sustinere din partea colaboratorilor pentru reusita acestui proiect. Acesta fiind creat si implementat tocmai pentru a ne pastra promisiunea declarata si asumata, aceea de a fi prieteni si parteneri pe termen lung fata de clientii nostri.” – Viorel Amartisoaie, Director Comercial.

Fiind intr-o continua actinue si calauziti de dorinta de a performa mereu, ne preocupam constant de relatiile cu colaboratorii nostri. Pentru ca ne dorim ca toate relatiile pe care le detinem sa devina parteneriate solide, pe termen lung, bazate pe profesionalism, incredere si respect, pastram contactul necontenit cu colaboratorii nostrii, astfel fiind aproape de actiunile pe care le intreprind, sustinandu-i.