Electroalfa

Responsabilitate sociala

Ne derulam activitatile de responsabilitate sociala prin Fundatia Alfa, Suflet si Energie, organizatie non-profit, cu caracter umanitar si educativ general. Crearea fundatiei completeaza dorinta companiei de a fi un partener stabil in dezvoltarea comunitatii din care face parte.

Activitatea fundatiei este focusata catre domeniile educatie, societate si cultura, prin dezvoltarea proiectelor educationale menite sa identifice si sa sustina copii si tineri cu rezultate exceptionale in diverse domenii: tehnic, artistic, sportiv, etc.

Pe plan social, fundatia se implica in imbunatatirea conditiilor de viata a varstnicilor sau a familiilor cu nevoi speciale, prin organizarea de campanii umanitare sau strangeri de donatii pentru persoane aflate in dificultate.

Un alt domeniu spre care organizatia isi indreapta atentia este cultura, prin sustinerea financiara a tinerilor artisti, festivaluri sau concursuri culturale, creatii artistice.

Afla mai multe informatii despre activitatea Fundatiei Alfa, Suflet si Energie pe site-ul oficial al organizatiei www.fundatiaalfa.ro