Electroalfa

Conectati-va la industria electrotehnica alaturi de Electroalfa la cea de a VI-a editie IEAS 2010

Pentru al cincilea an consecutiv, Electroalfa isi anunta prezenta la International Electric & Automation Show, ce va avea loc in perioada 14 – 17 septembrie, la Palatul Parlamentului, Bucuresti.

Convinsi ca aceasta manifestare ne ofera un excelent prilej de interactionare cu potentiali clienti cat si de consolidare a relatiilor de colaborare, vom prezenta cele mai recente imbunatatiri aduse produselor noastre, intr-un cadru propice discutiilor tehnice si de afaceri.

“Apreciem efectele favorabile confirmate de a lungul timpului prin prezenta la acest eveniment major pe piata de profil din Romania, fapt ce a determinat participarea si din acest an. Dorim sa construim o platforma eficienta prin care putem intra in contact cu viitorii participantii, venind in intampinarea lor cu personal specializat capabil sa dezvolte raspunsul perfect la orice întrebare.”- Manuel Gosav, Director Directie Vanzari.

Vizitand standul B1a din Sala Take Ionescu veti avea certitudinea obtinerii mai multor detalii despre cum puteti beneficia de produsele si serviciile companiei Electroalfa.