Electroalfa

Confectii Metalice, o noua divizie in cadrul companiei Electroalfa

In cadrul companiei Electroalfa a luat fiinta Divizia de Confectii Metalice, parte a unui amplu proces de reorganizare a structurii corporative. Configurarea noii arhitecturi de business permite administrarea mai eficienta a fiecarei linii de produs si este rezultatul unor ambitioase planuri strategice orientate spre client.

Divizia de Confectii Metalice vine in intampinarea clientilor cu o gama variata de confectii metalice, utilizand tehnologii performante, permanent imbunatatite si atent monitorizate de o echipa de profesionisti.

Creata initial cu scopul de furnizare a carcaselor metalice pentru echipamentele electrice produse de celelalte divizii Electroalfa , ne-am extins activitatea reusind oferirea de solutii fiabile conform specificatiilor primite de la client sau dezvoltate impreuna cu acestia. Utilarea completa cu tehnologii inovatoare ne permite fabricarea pieselor din tabla de otel cu grosime de pana la 4mm. In cadrul proceselor de proiectare, ofertare si productie utilizam software-uri specializate precum AutoCAD, SolidWorks, Tops 300, Lantek, Toppunch.

Productia se desfasoara intr-o fabrica moderna cu o suprafata de 4.000 mp, unde sunt prelucrate in medie 100 tone de otel lunar. Dintre principalele produse pentru terti amintim: carcase metalice pentru echipamente electrice sau dupa proiectul clientului, filtre metalice, tabla perforata, rafturi, vestiare, cutii gaz, cutii hidrant, cosuri deseuri menajere. Produsele noastre sunt preferate in domenii precum industrial, energetic, auto, alimentar, infrastructura.

“Punem la dispozitia clientilor un nou catalog de prezentare a diviziei, in care se regasesc informatii complete despre intreg portofoliul de produse. Patrunderea pe noi piete si identificarea de clienti din diverse arii de activitate sunt obiective esentiale propuse pentru anul in curs. Atingerea acestor teluri va fi o provocare pentru intreaga echipa a┬ádiviziei si implicit va conduce la cresterea flexibilitatii in derularea proceselor de ofertare si productie.” – Vasile Tureac, Director Divizie Confectii Metalice.

Pentru a raspunde cat mai prompt cererilor de oferta, clientii pot trimite solicitari direct pe adresa de contact a diviziei: vanzari.cm’at’electroalfa.ro , telefon 0231 519391, fax 0231 519492.