Electroalfa

Divizia Confectii Metalice

Portofoliul de produse realizate in cadrul Diviziei Confectii Metalice include:

  • o gama variata de cutii si dulapuri metalice standardizate pentru tablouri electrice
  • confectii metalice realizate conform specificatiilor primite de la client sau dezvoltate impreuna cu beneficiarul

Creata cu scopul de a furniza carcase pentru echipamentele proprii, solicitarile din piata ne-au determinat sa extindem activitatea, fabrica de confectii metalice fiind in prezent o divizie distincta care ofera solutii complexe conform specificatiilor primite de la clienti sau dezvoltate impreuna cu acestia.

Utilizam tehnologii performante, permanent imbunatatite si atent monitorizate de o echipa de profesionisti. In ultimii ani am investit peste 5 milioane de euro in utilaje noi, software-uri specilizate si extinderea zonei de productie cu doua spatii noi.

Oferim o gama completa de tehnologii pentru fabricarea pieselor de tip confectie metalica: masini de stantat, utilaje de taiere cu laser, robot de sudura, prese de indoire automate, semi-automate si clasice, linie automata de vopsire, utilaj CNC de turnat garnituri poliuretanice, linie automata de galvanizare.
Echipa noastra, formata din ingineri cu o vasta experienta in domeniul ingineriei mecanice, utilizeaza programe specializate de proiectare precum Autocad, Lantek si Solid Works.