Electroalfa

Electroalfa, 20 de ani pentru viitor

In luna iulie a acestui an Compania Electroalfa celebreaza 20 de ani de activitate, perioada in care a reusit sa devina un actor important al domeniului electro-energetic romanesc, unul din principalii producatori de echipamente destinate productiei si distributiei energiei electrice.

Electroalfa inseamna astazi 10 reprezentante de vanzari, 4 filiale de productie, 3 fabrici moderne si un brand puternic, solid fundamentat pe experienta si devotarea a 340 de specialisti.

Credem ca acum, cand implinim 20 de ani de activitate, am ajuns la maturitatea profesionala si functionala deplina, ce ne permite sa abordam piata cu o organizare interna noua, axata pe divizii.

Noua structura a companiei include urmatoarele divizii: Joasa Tensiune, Medie Tensiune, Echipamente de Electroalimentare, Antrepriza, Confectii Metalice, Mentenanta si Energie Verde. Daca primele 6 entitati s-au format ca urmare fireasca a portofoliului de produse si servicii detinut pana in prezent, ultima divizie vine cu un suflu nou prin domeniul diferit pe care il tinteste.

Configurarea noii arhitecturi de business permite o administrare mult mai eficienta si competitiva a fiecarei linii de produs, fiind rezultatul unor ambitioase planuri strategice de dezvoltare. La baza acestui proces de reorganizare a stat preocuparea constanta pentru maximizarea zonei de contact cu piata, flexibilitate si adaptabilitate la schimbarile ce caracterizeaza contextul actual de business. Aniversarea a 20 de ani de existenta este un prilej excelent pentru a le multumi tuturor celor care ne-au fost alaturi si ne-au sprijinit in demersul nostru de a construi aceasta poveste de succes. Vom sarbatori alaturi de ei, prieteni si parteneri, colegi si colaboratori, in zilele de 7 si 8 iulie a.c.