Electroalfa

Electroalfa aniverseaza 20 de ani de activitate la cea de a VII-a editie IEAS

In perioada 13-16 septembrie, Electroalfa va participa la expozitia Internationala de Echipamente Electrice si Automatizari IEAS 2011, editia a VII-a, ce va avea loc la Palatul Parlamentului, Bucuresti.

Pastrand aceeasi locatie din sala Take Ionescu, la standul B1, echipa noastra de specialisti  va avea deosebita placere de a prezenta cele mai recente produse si solutii Electroalfa  intr-un cadru propice discutiilor tehnice si de afaceri.

Fiind un excelent prilej de a marca cei 20 de ani de activitate alaturi de clienti si colaboratori, in cadrul Conferintelor de Echipamente Electrice si Automatizari din data de 14 septembrie vom sustine un scurt moment aniversar in sala Nicolae Balcescu.

“Printre produsele pe care Electroalfa le va expune anul acesta la targ se numara celulele medie tensiune de post, dulapul de protectie de 110 kV , dulapul RTU, firida de distributie si contorizare cu sistem AMR. Participarea companiei noastre la aceasta manifestare de profil ne va aduce mai aproape de prietenii si partenerii nostri, cu care dorim sa sarbatorim 20 de ani de activitate in care ne-au fost alaturi si ne-au sprijinit in demersul nostru de a construi aceasta poveste de succes.”- Manuel Gosav, Director General Adjunct Vanzari.