Electroalfa

Electroalfa are un nou Director General

Data de 1 ianuarie 2007, moment decisiv pentru Romania, odata cu aderarea la UE, a devenit importanta si in calendarul evolutiei companiei Electroalfa, avand un nou Director General. Acest statut este detinut de domnul Adrian Garofeanu. In aceasta noua formula administrativa, domnul Gheorghe Ciubotaru, va ocupa pozitia de Presedinte Consiliu de Administratie al Electroalfa.

Adrian Garofeanu: “Cand am acceptat sa ma alatur firmei Electroalfa am facut-o cu incredere ca aici se poate face performanta la nivel european si, ca atare, mi-am propus ca Electroalfa sa fie una dintre cele mai competitive si respectate companii din domeniu”.

Gheorghe Ciubotaru: “Din pozitia de Presedinte Consiliu de Administratie imi doresc sa ajut mai mult compania, concentrandu-ma pe solutii strategice. Astfel, imi propun sa fim o echipa, reusind sa desfasuram o activitate eficienta, performanta, continuand trendul ascendent al evolutiei”

Fiind prieteni si parteneri pe termen lung fata de noi insine si fata de clientii nostri, sustinem relatiile pe termen lung, cu sinceritate si incredere, respectand valorile care ne-au condus spre succes: calitatea totala recunoscuta in piata, profesionalismul, capacitatea de inovare, seriozitatea si responsabilitatea sociala.