Electroalfa

Electroalfa- de 15 ani prieten si partener

Electroalfa implineste in luna iunie 15 ani de existenta. In tot acest timp compania a dobandit o indelungata experienta in industria electrotehnica, devenind o companie nationala de renume si detinand un loc fruntas in topul firmelor de profil din Romania.

Cu aceasta ocazie s-a lansat campania “ELECTROALFA– de 15 ani prieten si partener” derulata in presa, on-line si prin materiale promotionale, promovand brandul Electroalfa si valorile care au condus compania spre succes: calitatea totala recunoscuta in piata, profesionalismul, capacitatea de inovare, seriozitatea si responsabilitatea sociala.


Codrut Seres – Ministru Economiei si Comertului – invitat special

Electroalfa isi deschide usile pentru colaboratori si pentru comunitatea in care isi desfasoara activitatea. Astfel, ne-a vizitat Dr.ing. Ionescu Romeo, Universitatea Stefan cel Mare, Suceava, insotit de profesor Christian Jardin si Bettina Fenet, Responsabil Relatii Internationale, Universitatea Claude Bernard din Lyon, coordonatori ai proiectului Leonardo in cadrul caruia au desfasurat stagii de practica mai multi studenti francezi.

Constienti fiind de nevoia de a ne asigura schimbul dintre generatii, am mediat intalnirea dintre specialisti si viitori specialisti, invitand studenti de la Universitatea Stefan cel Mare, Suceava, profil Inginerie Electrica si Inginerie Mecanica si elevi de la Colegiul National Ghe. Asachi insotiti de prof. Nacu Iuliana.


Criticul de arta Pavel Susara – invitat special al evenimentului aniversar.

In acesti 15 ani de existenta am strans multe experiente frumoase pe care toti cei 430 de angajati le vom retrai la petrecerea organizata cu aceasta ocazie.

„O Zi Electroalfa” vor trai partenerii nostri – clienti, furnizori, distribuitori, colaboratori – printr-o actiune maraton prin care vom prezenta, atat pe noi cat si mediul in care ne-am format ca oameni si ca firma. Ziua va debuta cu un moment business desfasurat la Teatrul Mihai Eminescu, Sala Mare, urmat de vizita la sediul companiei si petrecerea aniversara de la Hotel Maria, Botosani.


Actorul Mihai Malaimare – Director al Teatrului Masca – invitat special al evenimentului aniversar.