Electroalfa

Electroalfa in atentia specialistilor de profil la cea de a 14-a editie TETRA World Congress 2012

In perioada 15-17 mai 2012 Electroalfa a fost din nou prezenta la TETRA World Congress, cea mai importanta expozitie de echipamente TETRA din lume ce a avut loc in Dubai, Emiratele Arabe Unite (Dubai World Trade Centre).

Aflata la a treia participare consecutiva la aceasta manifestare, Electroalfa a avut un stand personalizat impreuna cu compania CSR Romania. Vizitatorii standului au avut prilejul de a intra in contact cu specialistii nostrii din domeniu fiindu-le furnizate informatii complete cu privire la posibilitatile de colaborare cu compania noastra in ceea priveste solutiile propuse pentru echipamentele de electroalimentare a terminalelor TETRA.

“A 14-a editie a acestei expozitii s-a dovedit a fi o importanta oportunitate pentru Electroalfa in stabilirea de noi contacte si in consolidarea cunostintelor tehnice din acest domeniu atat de complex si mereu in dezvoltare. An dupa an, TWC continua sa fie un eveniment inedit atat pentru expozanti cat si pentru vizitatori.”- Sorin Axinia, Manager Proiect

TWC 2012 a inregistrat un record de 2800 de vizitatori din 88 de tari si un numar de 106 expozanti. Printre cele mai cunoscute firme enumeram: Cassidian, Motorola, Rohill, Siemens CMT, Alcatel Lucent, Selex Elsag. Datorita modificarii cerintelor utilizatorilor si a standardelor TETRA, acest eveniment se va concentra pe includerea unui spectru mai larg de tehnologii devenind Critical Communications World. Urmatoarea editie va avea loc la Paris, Franta in perioada 20-23 mai 2013.