Electroalfa

Electroalfa isi adapteaza permanent produsele la solicitarile clientilor- Tablou general de joasa tensiune PC & MCC tip DISMOD-T3

Constienti fiind ca doar permanent conectati la solicitarile clientilor vom reusi sa le oferim cel mai potrivit raspuns, optimizam permanent produsele noastre.

Tabloul general de distributie cu compartimente fixe si sertare debrosabile , seria 001-2009, este un asamblu de aparataj de joasa tensiune, cu structura modulara, care reprezinta solutia optima in distributia electrica, automatizari, comanda si protectia motoarelor, pentru toate aplicatiile industriale, infrastructura, cladiri comerciale si rezidentiale.

Tablourile electrice sunt compuse, de regula, din ansambluri de coloane pregatite pentru montarea si conectarea echipamentelor electrice necesare realizarii unei aplicatii si pentru eventuale extinderi sau modificari ulterioare.

Confectia metalica a fiecarei coloane are la baza un cadru metalic realizat din profile din tabla de otel, perforate pe toata lungimea.

Legatura electrica a barelor colectoare principale dintre doua coloane sau grupuri de coloane alaturate se face prin intermediul ecliselor.

Performantele deosebite ale acestui produs sunt conformate de trecerea cu succes a testelor si incercarilor la care a fost supus.

Astfel, in perioada 21-25.11.2009 a fost testat la ICMET Craiova ”Tabloul general de distributie PC&MCC In=800-5.000A tip DISMOD T3”, pentru a raspunde prevederilor normativelor SR EN 60439-1:2001 si SR EN 60439/A1:2004.

Un echipament electric testat, ofera garantia unor solutii tehnice verificate, a unei arhitecturi interne optime, a unei functionari practic neîntrerupte a instalatiei, în conditii de maxima siguranta si posibilitatea realizarii unor extinderi ulterioare cu modificari minime.

Pe langa produse de inalta calitate, oferim clientilor asistenta la montaj si punere in functiune, trainingul personalului de exploatare, intretienre si service post-garantie.