Electroalfa

Electroalfa la prima editie a Targului International de Servicii si Utilitati Publice TUP 2011

In perioada 8-11 septembrie, Electroalfa va fi prezenta la Targul International de Servicii si Utilitati Publice ce va avea loc la Centrul Expozitional Romexpo, Bucuresti.

In cadrul acestei manifestari de profil vom expune produse din cadrul Diviziei de Confectii Metalice, ce vor tinti tematici referitoare la mediul inconjurator si utilitatile publice, amenajarile urbane si spatiile verzi.

La standul propriu din incinta pavilionului C2, intr-un cadru ideal dezvoltarii de noi proiecte de afaceri, personalul specializat Electroalfa va pune la dispozitia vizitatorilor cel mai nou catalog de prezentare al diviziei, in care se regasesc informatii complete despre intreg portofoliul de produse.

TUP 2011 este un targ dedicat dezvoltarii locale si regionale, amenajarilor, noilor tehnologii, precum si traficului si infrastructurii. El ofera investitorilor o imagine de ansamblu a posibilitatilor de dezvoltare si a proiectelor de investitii ce pot fi realizate atat in zonele urbane cat si in zonele rurale.

“Participarea la acest targ va crea pentru Divizia Confectii Metalice reale posibilitati de patrundere pe noi piete, iar experienta acumulata in competitie cu alte firme din domeniu va facilita  dezvoltarea unor importante colaborari cu beneficiari din diverse arii de activitate. In identificarea de noi clienti, calitatea produselor noastre si flexibilitatea in procesele de ofertare si productie vor reprezenta un atu temeinic.”- Vasile Tureac, Director Divizie.