Electroalfa

Electroalfa la TIB 2011, intalnire cu tehnologia

Electroalfa a participat la cea de a 37-a editie a Targului Tehnic International- TIB, manifestare ce a avut loc la Centrul Expozitional Romexpo, Bucuresti in perioada 5-8 octombrie 2011.

In cadrul TIB 2011, Electroalfa a prezentat produse din cadrul Diviziei de Confectii Metalice, intr-un cadru propice discutiilor tehnice si de afaceri, la standul propriu din incinta pavilionului central A. Cu aceasta ocazie vizitatorii standului au avut oportunitatea de a interactiona cu echipa noastra de vanzari, fiindu-le furnizate informatii complete despre intreaga gama de produse a fiecarei divizii din Companie.

“Strategia de comunicare din acest an a fost canalizata catre aniversarea celor 20 de ani de activitate si reorganizarea pe divizii a Companiei. Participarea la TIB s-a inscris in aceasta strategie prin promovarea produselor Diviziei Confectii Metalice.”- Laura Dorofte, Manager Marketing

Editia din acest an a Targului Tehnic International Bucuresti s-a bucurat de participarea a peste 300 firme din 17 tari, ce au expus pe o suprafata de peste 16.000 mp. Obiectivele de baza ale expozitiei sunt prezentarea noutatilor tehnologice de ultima ora, a realizarilor din industria de profil si, nu in ultimul rand, facilitarea realizarii unor contacte de afaceri stabile.