Electroalfa

Electroalfa lanseaza noul site www.electroalfa.ro

Electroalfa are o noua interfata pentru propriul site, care este acum capabil de a furniza informatii detaliate cu privire la companie, respectiv produsele si serviciile sale. Noul design are un indice de uzabilitate superior si facilitati suplimentare considerate folositoare in eforturile de marketing ale companiei.

‘Noul site Electroalfa reda prin imagine si informatie spiritul companiei noastre’, afirma Laura Dorofte, Marketing Manager la Electroalfa si coordonator de proiect.
Dezvoltarea noii prezente online a companiei este o componenta a procesului de repozitionare a brandului Electroalfa – program derulat cu scopul de a realinia organizatia in raport cu necesitatile interne si de piata. In urma acestui proces, au fost formulate misiunea, viziunea si valorile impartasite de companie, precum si o strategie de comunicare subliniata printr-o noua identitate si un stil vizual modern.

Companie cu capital integral privat, Electroalfa este un renumit furnizor de solutii de prima clasa destinate distributiei energiei electrice. Printre clientii companiei se numara Mobifon (Connex-Vodafone), Termoelectrica, Electrica Serv, Tiab Ploiesti, Hidroelectrica, SNP Petrom, Nuclearelectrica, Oltchim, Brandl-Ro, BRD etc.