Electroalfa

Electroalfa, o prezenta inedita la Tetra World Congress 2010

Electroalfa a participant la cea de a 12-a editie a Congresului Mondial Tetra, eveniment ce a avut loc in Centrul Expozitional Suntec, Singapore in perioada 25-27 mai 2010.

Alaturi de companii consacrate in domeniul comunicatiilor, precum Motorola, EADS, Selex Comunications, Teltronic, am avut deosebita placere de a expune solutiile noastre pentru echipamentele de electroalimentare a terminalelor Tetra intr-un stand personalizat impreuna cu Topex si CSR Romania.

Factorul determinant in luarea deciziei de participare la acest eveniment, a fost succesul inregistrat de aceasta manifestare de profil la nivel international si mai ales dorinta de a fructifica noi relatii de parteneriat cu specialistii din domeniu.
TWC este una dintre cele mai mari expozitii de echipamente Tetra din lume, reprezentand oportunitatea perfecta de a intalni cei mai buni furnizori de aplicatii, operatori de retea, dezvoltatori de software sau integratori de sisteme, cat si de a experimenta cele mai performante tehnologii.

“Participarea companiei noastre la aceasta conferinta a fost prima de acest gen, oferindu-ne posibilitatea integrarii in comunitatea Tetra si mai ales acumularea unor cunostinte de specialitate, care pot raspunde cu adevarat noilor cerinte ale clientilor. Ma bucur ca am reusit sa stabilim o serie de contacte importante cu potentialii clienti si parteneri la nivel global si speram ca acestea sa se transforme in relatii solide de colaborare pe termen lung. Cu siguranta, prezenta noastra la acest eveniment a fost in linie cu obiectivele propuse. ” – Sorin Axinia, Director Proiectare.