Electroalfa

Electroalfa- partener al conferintei Energypedia 2012

Electroalfa va participa in calitate de partener Platinum la conferinta Energypedia 2012, eveniment organizat de CEZ GROUP in perioada 9-10 octombrie la Hotel Intercontinental Bucuresti.

In cadrul evenimentului vor avea loc dezbateri despre cele mai importante aspecte de pe piata de energie din prezent, despre proiecte pe termen lung din sectorul energetic, dezbateri pe aspecte deja existente care sa genereze solutii viabile in viitor. De asemenea, se vor purta discutii pe teme precum noua lege a energiei, legea energiei regenerabile, stadiul retelei si previziuni, noi metode de finantare pentru proiectele noi, parteneriate publice sau private pentru proiecte noi, imbunatatirea retelei in zona Oltenia si calitatea energiei.

Energypedia va intruni reprezentati din cele mai importante sectoare ale pietei energetice: distributie, vanzari, productie de energie conventionala si energie regenerabila.

Programul evenimentului:

Marti, 9 octombrie:

Sesiunea I- STRATEGII, POLITICI, REGULI

Dezbateri: Noua lege a energiei/ Legea energiei regenerabile/ Schema suport- cogenerare eficienta

Sesiunea II- PROIECTE ENERGETICE DE VIITOR

Dezbateri: Stadiul retelei si previziuni/ Noi metode de finantare pentru proiectele noi/ Parteneriate publice private pentru proiecte noi/ Imbunatatirea retelei in zona Dobrogea

Miercuri, 10 octombrie:

Sesiunea I- OPERATORII DE REŢEA

Teme de dezbatere: Calitatea energiei/ A treia perioada de reglementare/ Standarde de performanta/ Stocarea energiei/ Pierderile de energie/ Noi racordari

Sesiunea II- PRODUCŢIA DE ENERGIE

Teme de dezbatere: Prezentul si viitorul producţiei de energie: productia clasica, cogenerare si energii regenerabile

Sesiunea III- LIBERALIZAREA TARIFELOR

Teme de dezbatere: Mecanismul suport pentru clientii vulnerabili/ Impactul in facture/ Programul de liberalizare

Mai multe informatii despre conferinta regasiti pe site-ul:  www.energypedia.ro.