Electroalfa

Electroalfa, participant la Expoelectrica International 2010

In perioada 02-04 iunie 2010, compania Electroalfa a fost prezenta la targul international de echipamente electrice si iluminat Expoelectrica, care a avut loc in centrul expozitional Banamex din Mexico City.

In cadrul expozitiei, standul Romaniei a avut alocat o suprafata de 60 mp, unde Electroalfa a avut prilejul de a expune propriile produse, impreuna cu alte cinci companii romanesti (SIM-CO BH Bucuresti, MEFIN Sinaia, AEM Timisoara, ELCOMP Bucuresti, PF Buculei).

Expoelectrica International este cea mai mare manifestare expo zitionala de echipamente electrotehnice din America Latina, unde participa anual peste 600 de firme. Unul din obiectivele de baza ale acestui eveniment este promovarea brandurilor din sectorului electric prin internationalizarea acestora, cat si imbunatatirea relatiilor comerciale pe piata de profil.
“ Pe parcursul celor trei zile de targ am avut posibilitatea participarii la diferite programe de seminarii si conferinte, reusind stabilirea unor importante intalniri de afaceri, unde am prezentat avantajele unui eventual export de produse Electroalfa. In perioada urmatoare vom relua discutiile cu cateva companii din Mexic, sperand sa se transforme in relatii de colaborare stabile. ”- George Viorel Gasan, Manager Export.