Electroalfa

Electroalfa prezenta la FOREN 2012

Electroalfa a fost prezenta in perioada 17- 21 iunie 2012, la Neptun la cea de-a 11-a editie a Forumului Energiei pentru Europa Centrala si de Est- FOREN 2012, organizat de Comitetul National Roman al Consiliului Mondial al Energiei (CNR- CME), pe tema: “Politici si strategii energetice nationale si regionale. Securitatea alimentarii”.

Alaturi de marile companii din domeniu precum Electrica, Enel, Transelectrica, Hidroelectrica, Simens, Schneider Electric, Electroalfa a avut prilejul de a veni in intampinarea vizitatorilor expozitiei cu un stand personalizat, materiale de prezentare de actualitate cat si informatii de specialitate oferite de personalul prezent la stand.

FOREN 2012 a gazduit o expozitie dedicata prezentarii initiativelor specifice privind dezvoltarea durabila precum si cele mai recente tendinte din industria energetica la nivel regional si mondial. Programul forumului a inclus: cinci sesiuni de comunicari stiintifice cu circa 300 de lucrari, 13 evenimente importante, 18 mese rotunde corporative, o expozitie internationala cu peste 70 de standuri, sesiuni poster, precum si un program social. Un eveniment important in cadrul FOREN 2012 l-a reprezintat Ziua Energiei la Nivel European, ce a avut loc in data de 19 iunie, la Centrul de Conferinte Neptun.