Electroalfa

Electroalfa se implica activ ca partener in organizarea CAMEX Instal Iasi (16-19 februarie 2006)

Procesul de rebranding aflat in plina desfasurare si intentia manifesta a Companiei Electroalfa de a-si creste

vizibilitatea si de a reduce distantele dintre noi si partenerii nostri de afaceri, au fost doar o parte din elementele ce ne-au determinat sa cautam cele mai potrivite mijloace de a ne atinge scopurile. Unul din aceste mijloace  este reprezentat de participarea la targuri si expozitii nationale si internationale.

Cel mai important „lant” de targuri din Romania este Expozitia Nationala de Constructii si Instalatii CAMEX, o retea formata din 14 expozitii organizate in fiecare an in zonele economice de importanta strategica ale tarii: Iasi, Galati, Suceava, Chisinau, Constanta, Brasov, Sibiu, Targu Mures, Baia Mare, Craiova, Timisoara, Ploiesti si Oradea. Amploarea acestui lant de targuri (in 2005 1515 firme s-au “laudat” in fata a 147.300 de vizitatori), acoperirea totala a teritoriului Romaniei precum si rezultatele obtinute in urma participarii Electroalfa la 7 dintre ele, in 2005, au fost motive solide care ne-au determinat ca anul acesta sa participam la 10 editii: Iasi, Sibiu, Brasov, Constanta, Oradea, Targu Mures , BaiaMare,Galati, Craiova, Timisoara.

Dar doar sa vii, sa expui si discutii cu partenerii e de-ajuns? Noi spunem ca nu; se poate si mai mult. Iar primul pas a fost participarea activa, in calitate de partener, la Camex Iasi. Acest lucru s-a concretizat intr-o mediatizare intensa a Companiei Electroalfa prin out-door si mass-media scrisa, audio si video. Un prim bilant dupa „episodul Iasi” ne arata ca a fost o decizie excelenta si ca este o initiativa ce poate fi repetata cu un succes cel putin la fel de important.