Electroalfa

Electroalfa si Aripi Deschise

De-a lungul timpului, Electroalfa a facut ca interesul manifestat pentru acordarea sprijinului în toate domeniile vietii culturale, sociale, economice si educationale sa devina o traditie de necontestat.

Aflata la cea de-a VI-a editie, concursul de creatie literara Aripi Deschise, care urmareste motivarea, stimularea si promovarea actului creator literar în rândul tinerilor, si-a gasit si de aceasta data un aliat de nadejde în compania Electroalfa.

Premiile acordate ca în fiecare an în sala de spectacole a Teatrului Mihai Eminescu, în cadrul Galei Laureatilor au revenit tinerilor a caror creatii literare s-au întrecut pe sine.

„Vreau sa multumesc elevilor care au continuat sa scrie poezii si pentru ca imaginatia lor nu a fost prinsa de criza oamenilor mari. Vreau sa multumesc profesorilor pentru ca încurajeaza elevii sa-si trimita versurile spre juriu si pentru ca nu accepta ca elevii poeti sa intre într-o criza de cunoastere. Sunt bucuros ca juriul a fost nevoit sa intre în criza de timp pentru a-si face treaba si a promova poeziile în volumul de versuri si sa stabileasca cine sunt premiantii. Vreau sa multumesc gazdelor de la Teatrul Eminescu, pentru ca în conditii de criza ne-au primit cu caldura. De asemenea, vreau sa multumesc celor care au venit la Gala, pentru ca au aratat ca interesul pentru poezie nu este în criza. De asemenea, vreau sa o felicit pe doamna Viorica Afrasânei pentru ca nu a lasat criza sa opreasca concursul de poezie „Aripi deschise”. În final, nu as vrea sa va crizez, vorbindu-va despre criza si am sa tac. Spunându-va doar ca vom continua.”- Gheorghe Ciubotaru, Presedinte Consiliu de Administratie.

Electroalfa va continua sa sprijine tinerii talentati si sa fie alaturi de ei, ca un adevarat Prieten si Partener si în cadrul celorlalte editii a concursului Aripi Deschise, pe care le asteapta cu interes si bucurie.