Electroalfa

Electroalfa sprijina concursul literar ‘Aripi Deschise’

Electroalfa si-a manifestat in permanenta sprijinul pentru comunitate, in toate aspectele ei manifeste: cultural, economic, social, educational.

Si in acest an, Electroalfa este sustinator al concursului de creatie literara “Aripi deschise”, competitie ce se afla la a IV-a editie si care are drept scop incurajarea actului creator literar in randul elevilor. Premiile vor fi acordate in cadrul Galei Laureatilor, din data de 17 noiembrie 2006 in sala de spectacole a Teatrului Mihai Eminescu, Botosani.

“Comunitatea a fost sursa noastra de resurse, umane si spirituale, la care am fost si suntem conectati in permanenta. Este o conexiune ce ne obliga la asumarea responsabilitatii societale si de a actiona atunci cand comunitatea o cere. Si poate ca nu exista o alta modalitate mai nobila de a ne demonstra atasamentul fata de valorile comunitatii decat aceea de a sustine esenta viitorului acesteia: tanara generatie si eforturile ei creatoare. Sustinerea acestui demers liric este o onoare pentru Electroalfa si o noua ocazie pentru a ne pozitiona drept un prieten si partener al comunitatii de apartenenta.” – Gheorghe Ciubotaru, Director General

Electroalfa este un partener de drum lung si pentru mediul stiintific-academic, pozitie din care am sustinut recent desfasurarea a doua evenimente notabile: Dacia Avgvsti Provincia (Crearea Provinciei) organizat de Muzeul National de Istorie a Romaniei si A 4-A Conferinta Internationala de Inginerie Electrica si Energetica organizat la Iasi de Facultatea de Electrotehnica Iasi în perioada 12 – 14 octombrie 2006.