Electroalfa

Electroalfa sustine performanta sportiva

Electroalfa se implica activ in sustinerea sportului de performanta prin sprijinirea sportivei Bianca Molie Alb negruBianca Molie.
Pentru performantele deosebite obtinute in acest an in cadrul campionatului mondial de haltere pentru juniori, sportiva CS Botosani, Bianca Molie a fost premiata de catre Gheorghe Ciubotaru, Presedintele Consiliului de Administatie Electroalfa, in cadrul unei festivitati oficiale organizate de Prefectura Botosani in data de 27 mai 2013.

Avem de a face cu oameni de exceptie din Botosani care au luat locul I in lume, nu oriunde si nu in orice domeniu.. Faptul ca sunteti din Botosani si ca performati nu poate decat sa ne bucure pe toti si sa ne faca sa fim mandri de ceea ce ati facut voi. Ce ar trebui să facem noi, cei care suntem aici, este sa va creem cadrul ca sa ajungeti in Brazilia la Olimpiada si poate, daca eforturile comune ale noastre si in primul rand ale voastre, se vor uni intr-un sens pozitiv si fericit, sa putem sa avem de a face cu primii campioni olimpici care sunt de la un club din Botosani si care provin din Botosani. “, a declarat  Gheorghe Ciubotaru in cadrul festivitatii de premiere.

Participarea la Campionatul Mondial de Haltere pentru juniori din Lima (Peru) 2013 a adus in palmaresul sportivei Bianca Moliei o medalie de aur si doua de argint. Aceast succes reprezinta o performanta remarcabila care onoreaza atat compania Electroalfa in calitate de sponsor, cat si intreaga comunitate locala dar si nationala.

Electroalfa a decis inca din octombrie 2012 sa fie un partener de incredere al sportivei Bianca Molie si sa sprijine financiar pregatirea ei pana in 2016, pentru un ciclu olimpic intreg.