Electroalfa

Electroalfa va asteapta in perioada 15 – 18 septembrie 2009, la a V-a editie a IEAS

Electroalfa continua traditia participarii la International Electric & Automation Show, fiind prezenta si la editia din acest an, ce va avea loc in perioada 15 – 18 septembrie, la Palatul Parlamentului, Bucuresti.

In standul B1 din Sala Take Ionescu vom crea pentru partenerii nostri, un cadru propice discutiilor tehnice si de afaceri si vom expune produse din domeniul echipamentelor electrice de medie tensiune, IT si Telecom. De asemenea este un bun prilej pentru a va prezenta un nou produs de exceptie: “AlfaPower” – Post de Transformare Compact, echipament ce asigura racordarea consumatorilor, industriali sau casnici, la reteaua de medie tensiune. Va oferim acest produs in game de puteri de pana la 630 KVA, cu acces din interior sau din exterior. Posturile sunt disponibile in circa 30 de variante arhitecturale pentru o buna armonizare cu mediul inconjurator.

Organizarea acestei manifestari “International Electric & Automation Show”, este rezultanta fireasca a evolutiei constant ascendente a domeniului electric din Romania. IEAS este un eveniment unic pentru Romania, caracterul sau inedit constand in imbinarea conceptului de expozitie specializata cu elemente de show.

Avand certitudinea ca ne veti vizita, va asteptam la standul din sala Take Ionescu!