Electroalfa

Electroalfa va asteapta la IEAS in perioada 2-5 septembrie 2008

Electroalfa continua traditia participarii la International Electric & Automation Show, fiind prezenta si la editia din acest an, ce va avea loc in perioada 2-5 septembrie, la Palatul Parlamentului, Bucuresti.

In standul B1 din Sala Take Ionescu vom crea pentru partenerii nostri, un cadru propice discutiilor tehnice si de afaceri si vom expune produse din domeniul echipamentelor electrice de medie tensiune, IT si Telecom.

“Participam la aceasta editie a IEAS pentru a putea dialoga intr-un cadru familiar atat cu partenerii de afaceri, deopotriva clienti si furnizori, cat si cu ceilalti actori de pe aceasta piata. Acuratetea detaliilor de organizare cu care Electroalfa a obisnuit publicul vizitator se va regasi si in participarea la aceasta editie” afirma Laura Dorofte, Marketing Manager Electroalfa.

Organizarea acestei manifestari “International Electric & Automation Show”, este rezultanta fireasca a evolutiei constant ascendente a domeniului electric din Romania. IEAS este un eveniment unic pentru Romania, caracterul sau inedit constand in imbinarea conceptului de expozitie specializata cu elemente de show.

Avand certitudinea ca ne veti vizita, va asteptam la standul din sala Take Ionescu!