Electroalfa

Electroalfa vizitata de Prim-Ministrul Romaniei

Premierul Romaniei, Victor Ponta, Vicepremierul Liviu Dragnea alaturi de o delegatie oficiala au vizitat vineri, 16 mai, grupul de firme Electroalfa la Botosani. Presedintele, Gheorghe Ciubotaru si reprezentanti ai companiei au prezentat oficialilor Fabrica de Confectie Metalica si Centrul de Cercetare Dezvoltare Electroalfa.

Ambele obiective sunt beneficare ale unor investitii de peste 9 milioane de euro, realizate in ultimii doi ani. Fabrica de Confectie Metalica s-a extins si modernizat, fiind achizitionate utilaje si aplicatii software de ultima generatie. Inaugurat in octombrie 2013, Centrul de Cercetare Dezvoltare cuprinde un Atelier Prototipuri si un Laborator, unde sunt realizate si testate produse noi.

La finalul intalnirii Premierul s-a declarat placut surprins de investitiile Electroalfa in cercetare dezvoltare. “…pentru mine este o surpriza sa vad o unitate economica atat de moderna la Botosani. Toata lumea zice ca la Botosani este doar agricultura si ca au ramas doar batranii, ca tinerii au plecat toti si nu are nici o sansa judetul. Cu atat mai mult, ma bucur ca aveti incredere in Botosani si ca aici ati investit, si imi spuneti ca in continuare veti crea locuri de munca.”