Electroalfa

La Electroalfa calitatea si protectia mediului sunt certificate international

La inceputul acestui an compania Electroalfa a fost certificata TÜV Cert Germania si SRAC Bucuresti pentru Sistemul Integrat de Management Calitate-Mediu (SIMCM), proiectat si implementat inclusiv in punctele de lucru Bucuresti, Iasi, Cluj. Acest fapt confirma preocuparea constanta pentru calitate si dorinta de a fi mereu in pas cu evolutiile tehnologice si economice, in contextul integrarii Romaniei in Uniunea Europeana.

Conducerea companiei Electroalfa a decis implementarea si certificarea sistemului de management integrat, care sa indeplineasca cerintele celor doua standarde de referinta (ISO 9001 / ISO 14001), pentru a creste increderea clientilor in calitatea produselor si serviciilor oferite, pentru mentinerea relatiilor cu partenerii, demonstrand profesionalism, inovatie si valori umane, etice si profesionale.

„Certificarea sistemului implementat in cadrul companiei noastre inseamna o recunoastere a calitatii produselor executate si a profesionalismului managementului aplicat. Rezultatele bune ale organizatiei noastre reprezinta consecinta fireasca a unui management eficace intr-un cadru sistematic si coerent. Ne propunem ca acest sistem implementat sa conduca la cresterea profitului companiei prin optimizarea folosirii resurselor (materii prime, energie), prin imbunatatirea managementului deseurilor si reducerea costurilor aferente unor eventuale incidente de mediu.” declara Vasile Gavrila, Director Management Calitate – Mediu.