Electroalfa

Produse si servicii

Tablouri de distributie de joasa tensiune PCC/MCC de tip DISMOD, In ≤ 5000A

Produs de conceptie proprie, tabloul de distributie DISMOD T3N ofera solutia optima in distributia electrica, actionari electrice si automatizari, comanda si protectia motoarelor, pentru o gama variata de aplicatii in retelele de joasa tensiune in urmatoarele domenii: energie, industrie, infrastructura, cladiri comericiale si rezidentiale.

Noua generatie de tablouri DISMOD T3N perfectioneaza solutiile constructive ale precedentelor familii de tablouri de joasa tensiune (Dismod si Dismod T3) realizate de Electroalfa, le imbunatateste principalele performanţe tehnice şi le extinde sfera de aplicabilitate.

Executate pe baza principiilor de modularitate şi multifuncţionalitate, tablourile din familia DISMOD T3N se pretează la cele mai diverse aplicaţii de acţionări electrice (convertizoare de frecvenţă, demaroare progresive, variatoare de turaţie pentru motoare de curent continuu, acţionarea maşinilor electrice speciale) şi automatizãri (anclanşarea automată a rezervei, monitorizare şi/sau control procese, transmisii de date etc).

DISMOD T3N are aplicabilitate în industrie, în domeniul comercial, precum şi în sectorul terţiar, indiferent de complexitatea aplicaţiei, pentru o paletă largă de cerinţe ale utilizatorului.

Tablourile de distributie DISMOD reprezinta combinatia perefecta intre performanta tehnica (parametri tehnici de top, calitate, siguranta in exploatare, flexibilitate, tehnologie modulara) si eficienta economica.

Pe langa produse de inalta calitate, oferim clientilor nostri asistenţă tehnica la montaj si punere in functiune, instruirea personalului din exploatare, servicii de intretinere si reparatii in perioada de garantie, service post-garantie.

Performantele deosebite ale acestui tablou electric sunt atestate prin încercari efectuate in conformitate cu prevederile standardului European CEI 61439 in laboratoare de incercari nationale si internationale.


Text date tehnice extins: Catalog Joasa Tensiune (.pdf)


Vezi si: