Electroalfa

Produse si servicii

Posturi de transformare compacte si puncte de conexiune

Posturile de transformare compacte sunt echipamente ce asigura racordarea consumatorilor publici, industriali sau casnici la reteaua de medie tensiune. Pentru a raspunde cerintelor pietei proiectam posturi de transformare compacte in anvelopa de beton sau metal in game standard de la 160kVA pana la 1600 kVA cu acces interior sau exterior sau la solicitare pana la 2500KVA.

Posturile de transformare prefabricate de MT/JT, in anvelopa de beton tip PTAB sunt utilizate in retelele electrice de distributie in cablu, urbane si rurale, publice sau industriale, santiere de constructii, exploatari miniere, irigatii in agricultura, etc. Durata normata de functionare (utilizare) este de 30 de ani.

Posturile de transformare compacte Alfa Power sunt realizate si echipate in fabricile noastre specializate și se livreaza direct la cheie loco beneficiar.

Posturile de transformare au in componenta:
• Anvelopa: fundație, cabina, cuva de retinere a uleiului;
• Echipamentul de medie tensiune;
• Transformatorul în compartiment separat;
• Echipamentul de joasă tensiune.

Posturile de transformare Alfa Power respecta standardele tehnice ale companiilor de distributie a energiei electrice la nivel national precum CEZ, E.ON, Electrica, ENEL.

Date tehnice
Tensiune nominala pentru partea de MT maxim 24 kV
Putere maxima 2500 kVA
Rezistenta la arc electric liber 12,5 kA
Grad de protectie IP 45; IP 33
Tip exploatare interior sau exterior

Text date tehnice extins: Catalog modele arhitecturale posturi de transformare (.pdf) Catalog posturi de transformare compacte (.pdf)


Vezi si: