Electroalfa

Zambete si sprijin pentru creativitate

Orientata cu deschidere catre societate, catre comunitatea in cadrul careia isi desfasoara activitatea, Electroalfa se implicam in actiuni sociale, pentru a vedea zambete.

Sarbatorile de iarna ne ofera tuturor prilejul de a ne opri pentru cateva clipe din vartejul activitatilor pe care le desfasuram si sa privim imprejurul nostru. Un moment in care sa daruim, sa surprindem, sa bucuram.

In acest an, Electroalfa este alaturi de persoanele cu dizabilitati psihiatrice din cadrul Sanatoriului de Neuropsihiatrie Podriga, judetul Botosani. Ne dorim sa-i sustinem, sa-i reintegram in societate, confirmand apartenenta lor la comunitate.

Am conceput si sustinut aceasta actiune cu scopul de a creste sansa de reintegrare sociala a acestor persoane. Sprijinul nostru ii ajuta sa fie in continuare activi, sa-si dezvolte talentele. Le-am oferit bucuria de a-i implica in activitati creative, iar rezultatul muncii lor l-am apreciat, rasplatindu-i prin achizitionarea de ornamente de Craciun, realizate manual din ramuri de trandafiri, cetina, conuri de brad, coarde de zmeura si mure, macese, ciulini.

Pentru ca am considerat speciale aceste daruri, prin valoare si incarctura lor afectiv, le-am oferit colaboratorilor nostri, insotite de urari de La multi ani, succese si impliniri.

Desi gestul nostru de sustinere este un pas mic, este, totusi, un pas inainte, care a adus bucurie pe chipul acestor oameni. Ne propunem sa continuam sa desfasuram acest gen de actiuni si in anul 2008, prin care sa sustinem domenii diversificate, cu eforturi concentrate.